Viasec voor organistaties

De medewerkers die wij begeleiden, hebben dikwijls jarenlang in dezelfde sector gewerkt. Ze voelen zich niet zelden benadeeld en ondergewaardeerd en twijfelen aan hun capaciteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dat resulteert vaak in een negatieve attitude. Onze begeleiding is daarop afgestemd.

 

Onze aanpak is gericht op activering en het creëren van een positieve houding. Het is de bedoeling dat de medewerker zelfstandig stappen zet richting een nieuwe carrière. Dat vergroot de kansen op het daadwerkelijk vinden van een baan. VIASEC ondersteunt uw medewerkers daarbij en neemt u zo een boel werk uit handen.

Naast organisaties behoren ook individuen tot onze opdrachtgevers. Voor particulieren hanteren we speciale prijzen. Als u nog in dienst bent bij een werkgever, kunnen we kijken of hij u mogelijk tegemoet kan komen in de kosten voor loopbaanadvisering of een outplacementtraject.

Viasec voor individuen

Viasec is een reïntegratie specialist die doet wat hij zegt.

 

Bij ons

bent u géén nummertje maar onze klant. En die is goud waard...

 

Praktisch, persoonlijk & doelgericht

Onze aanpak is gericht op het activeren van uw werknemer. Door hem inzicht te geven in zijn mogelijkheden, vergroten we zijn kansen op de arbeidsmarkt. Zo helpen we u kosten te besparen en uw schadelast te beperken. Een aanpak met alleen maar voordelen – voor u én voor uw medewerker. Inzetbaarheid vanaf dag één, glasheldere communicatie en duidelijke afspraken. Dat zijn de drie beloftes van VIASEC.